Hlavní obsah
Článek

Jsi jediný svého druhu, napsal k narozeninám herec Chris Pratt (45) svému tchánovi Arnoldu Schwarzeneggerovi (77) a připojil několik fotografií, aby dokázal, jak vypadá život s akčním hrdinou. O zábavu u něj zřejmě rozhodně není nouze.

Kdyby někdo před lety přemýšlel o tom, jak bude vypadat budoucnost filmového drsňáka, asi by neřekl, že bude láskyplně běhat kolem svých vnoučat a zvířátek, která mu dělají velkou radost. Arnie sice tráví stále mnoho času i v posilovně, o čemž ujišťuje své sledující na instagramu prostřednictvím fotek a videí, také ale funguje jako skvělý táta, tchán i děda. K jeho 77. narozeninám mu popřály přes sociální sítě nejen jeho děti, které má s exmanželkou čtyři, ale také herec Chris Pratt, který si v roce 2019 vzal jeho dceru Katherine.

S tou v současné době idol mnoha žen čeká už třetí dítě, a jak se zdá, v manželství získal mnohem víc než jen dobrou polovičku pro život. Tchánovi totiž vysekl skutečně pěkné přání. „Všechno nejlepší k narozeninám, Arnolde! Jsi jediný svého druhu. Těším se na další rok plný moudrých rad, dobrých doutníků, šachových partií a ručního krmení domácími sušenkami zvířat patřících do stodoly, které žijí ve tvojí kuchyni,“ napsal herec, který přání doprovodil i fotografiemi.

Na prvním snímku sedí se svým tchánem právě u jedné ze šachových partií, oba jsou velmi zamyšlení a lidé si mohou všimnout nejen obou mužů, ale také si prohlédnout výzdobu pokoje, která sestává z mnoha fotek a obrazů slavného herce a politika. Na druhé fotce sedí Arnold nejspíše ve svém oblíbeném křesílku a za ním se krčí Chris, který si hraje se psem Terminátora. A třetí snímek zavede diváky do hercovy kuchyně, kde se pohybují nejen dvě jeho vnučky, ale domácích sušenek si užívá i prase.

Arnoldovo prase by se podle dostupných informací mělo jmenovat Schnelly, herec ale vlastní i oslíka jménem Lulu, miniaturního koně Whiskeyho a tři psy, kterým říká Cherry, Dutch a Schnitzel. Danny DeVito se před časem svěřil s tím, že Arnoldova zvířata si prostě jen tak chodí po domě. Co na takový život říká hercova přítelkyně, fyzioterapeutka Heather Milligan, není jasné. Ale vzhledem k tomu, že už s Arnoldem žije deset let, nějaké to ranní probuzení od oslíka nebo prasátka ji zřejmě nechává chladnou.

Další články

Načítám