Hlavní obsah
Článek

Dovolenou ve dvou si aktuálně užívá držitelka korunky krásy z roku 2005 Lucie Šlégrová (42). S manželem, hokejistou Jiřím Šlégrem (53) nechali své tři kluky doma a odletěli na romantický pobyt k moři, právě tak si udržují už 13 let šťastný vztah.

Modelka se svým mužem vyrazila na Formenteru, která se nachází hned vedle Ibizy. „Moc Čechů sem stále nejezdí, moc to nechápu. My jsme tady byli před 10 lety a to moře tady, to jsou zkrátka Maledivy v Evropě,“ svěřila se Šlégrová, která španělské ostrovy miluje.

V plavkách se také pochlubila svou letošní formou. V růžovém modelu vystavila na lodi své tělo a snímky vystavila na sociální síti. Komplimenty se pak jen hrnuly. „Tak to je ovšem masakr. Parádní postava,“ vysekl jí poklonu jeden z fanoušků. „Lepší než kdejaká dvacítka,“ napsal Lucii jeden z jejích obdivovatelů.

Přestože si Šlégrová dovolenou jen s manželem nemůže vynachválit, její děti, které hlídá babička, rozhodně o zážitky během léta nepřijdou. Po návratu z pobytu, kde s Jiřím Šlégrem utužuje své manželství, je čeká další dovolená. „Jedeme pak s dětmi na měsíc, takže je potřeba nabrat síly,“ svěřila se Lucie, která je na snímcích od moře samý úsměv, potřebné baterky už tak rozhodně nabila.

Další články

Načítám