Hlavní obsah
Článek

Nejznámější nudistické pláže jsou často na španělských ostrovech. Jinak tomu není ani na Formenteře, kam na dovolenou s manželem odletěla Lucie Šlégrová (42). Oblíbenému kultu i ona na místě podlehla a odhodlala se k opalování bez horního dílu plavek.

„Absolutní drtivá většina a možná všechny pláže jsou totiž nudistické,“ svěřila se modelka s tím, že s manželem Jiřím Šlégrem rozhodně mezi nudisty nepatří. Vzhledem k tomu, že se ale Španělky rády sluní a koupají bez horního dílu plavek, rozhodla se na dovolené začlenit.

„Nejsme nudisti. Ale já se ráda opaluji nahoře bez. Za prvé nemám opálený vrchní díl plavek za druhé ⁠to důležitější, my, co máme velká prsa, míváme často velká trápení, a to především zařízlé plavky za krkem. Což nesnáším,“ svěřila se Lucie Šlégrová, která na dovolenou k moři odjela jen s manželem. Jednou za rok si tak užívá čas , který mohou věnovat jen sami sobě, což by modelka doporučila každému páru.

Během cestování po ostrově si užívali i pohodu na pláži. A při slunění nahoře bez se vnadná držitelka korunky krásy nechala zvěčnit. Vznikly tak neuvěřitelně provokativní snímky. „Přiznám se, první den jsem z toho byla trošku vytroubená, ale pak? Uvědomila jsem si, jak moc se tam se svým tělem cítím svobodně, nikdo na nikoho necivěl, nikdo si nešpital. Nikdo nikoho okolo neřešil,“ popsala Šlégrová svobodu, kterou polonahá na pláži cítila.

Další články

Načítám