Hlavní obsah
Článek

Naposledy se svými syny vyrazila Vlastina Svátková (42) do společnosti loni v létě. Když se tedy nyní pochlubila svým nejstarším chlapečkem, sedmnáctiletým Adamem, jejím fanouškům spadla brada z toho, jak dospěl.

Herečka a spisovatelka má dohromady tři syny. Adama a Kryštofa má s prvním manželem, režisérem Danem Svátkem, Matyáše s druhým manželem, producentem Jiřím Kounickým. „Můj sedmnáctiletý syn se vrátil po měsíci z brigády, z Německa, bydlel v nějakém bytě s plísní, do práce jezdil na kole, které si s sebou přivezl, a hned píchl duši,“ svěřila se Vlastina na sociální síti a pochlubila se společnou fotografií.

Syn Adam už ji dávno přerostl, je z něho již mladý muž, který je čím dál víc samostatný. A mamince jako by z oka vypadl. Stejný úsměv jejich podobu jen podtrhuje. Herečka je na svého nejstaršího syna pyšná. Sám se o sebe zvládl postarat na brigádě v zahraničí, kde se věnoval práci na střechách a opravářství. „Když přijel, řekl mi, že mi koupil čokoládu, ale můžu si vybrat a dostat i německého lahváče, a šokovaně jsem pozorovala, jak sám od sebe dává nádobí do myčky, protože na bytě žádnou neměli,“ svěřila se Vlastina s tím, že na svého syna je pyšná za to, jak se o sebe zvládne postarat. Nakonec ji překvapil i tím, že si chce zcela sám zaplatit řidičák.

„Tak asi takhle nějak vypadá ten příjemný pocit mateřské vnitřní hrdosti,“ dodala herečka. Že by se Adam věnoval herectví nebo modelingu, ve kterém by se neztratil, na to zatím nevypadá. „Je introvertní, nesmělý, v období, kdy ještě hledá sám sebe. Myslím, že má po mně to, že o sobě pochybuje, a nevidí to nejhezčí, co na něm je. Musím ho hodně chválit, vlastně hodně chválím všechny,“ řekla Super.cz Svátková.

Další články

Načítám