Hlavní obsah
Článek

Začátkem června do toho Vlaďka Erbová (43) potřetí praštila. Vzala si dlouholetého kamaráda a restauratéra Petra Hynku, jejichž vztah přestala tajit teprve letos na jaře. Po pohádkové svatbě si nyní pár užívá společně u moře.

Na rodinnou dovolenou vyrazila Vlaďka do Řecka na ostrov Kefalonie, kde si užívá společné chvíle nejen s přáteli a dětmi. Odtrhnout se nemůže ani od svého manžela. Když už se nechlubí společnými snímky v objetí, přidává na sociální síti alespoň fotky svého muže v plavkách.

Není se čemu divit, že má pár týdnů po svatbě oči jen pro svého muže a hrdě ukazuje jeho potetované tělo na lodi, kde trávili společný čas. Svou postavu v plavkách však zatím Vlaďka nepředvedla. „Nehubnu do plavek, tloustnu do nafukovacího kruhu, aby mi nespadl,“ svěřila se Erbová ke snímku v černém kaftanu, který si přes bikiny přehodila. „Petr říká, že když už jsem vdaná (zase), tak už to nevadí,“ dodala vtipně Vlaďka, která si svou lásku nějakou dobu nechávala jen pro sebe.

Poté, co si uvědomila, že nemusí řešit to, co druzí na její třetí svatbu řeknou, cítí se naprosto šťastně. „Řekla jsem si: Žijeme jen jednou. Proč mě mají soudit ti, kdo nechodí v mých botách? Poté, co jsem si tohle uvědomila, už to byla jedna velká nádhera,“ svěřila se Super.cz po svatbě.

Související témata:

Další články

Načítám