Hlavní obsah
Článek

Polovina léta je v rodině Andreje Babiše (70) vždycky navýsost radostná. Slaví se narozeniny jeho dcery Vivien. Ta ani letos nepřišla o dort, který se tentokrát nesl ve znamení malin, kterých bylo rozhodně víc než 24!

„Naše Vivien slaví 24 let. Jsme na tebe pyšní a moc tě milujeme,“ pochlubil se pyšný tatínek na sociální síti, kam nezapomněl umístit také rodinnou fotografii. Na ní kromě něj a oslavenkyně nechybějí ani manželka Monika a syn Frederik.

Celé čtveřici to náramně slušelo, a i když teploty v Česku atakovaly tropickou třicítku, na nikom nebylo parné léto znát. Na stole kromě dortu nechyběla ani voda, a tak se dá předpokládat, že přípitek šampaňským přišel až poté.

Dojemný vzkaz Babišových směrem k milované dceři Vivien fanoušky dost rozdováděl. Není divu, že se poté předháněli, kdo přijde s hezčí gratulací.

„Krásná po mamince, hodně štěstí,“ popřála na sociální síti Milena. „Velká gratulace. Krásná rodinná fotografie,“ přidal se Luboš. „Všechno nejlepší, Vivien, hlavně hodně zdraví ti přeji. Jste krásná rodina, pane Babiši,“ nechala se slyšet Jiřina.

Manželé Babišovi v uplynulých dnech stihli i recepci na velvyslanectví Maroka. „Děkujeme marocké velvyslankyni paní Hanane Saadi za pozvání na dnešní recepci k příležitosti 25. výročí intronizace Jeho Výsosti marockého krále Muhammada VI.,“ nechal se slyšet expremiér, který ani v tomto případě nezapomněl na foto.

„Moc vám to, pane Babiši, s manželkou i s paní velvyslankyní sluší,“ zhodnotila Renata. „Všem vám to moc sluší, takto by měla vypadat reprezentace naší republiky,“ zamyslela se Jarmila, která z manželů nemohla spustit oči.

Další články

Načítám