Hlavní obsah
Článek

Už je to několik měsíců, co se Survivor 2024 dočkal svého vítěze. Tím se stal úspěšný youtuber a bavič Martin Mikyska alias Mikýř (30), který je velmi rád, že může být zpátky doma. Přesto se stále potýká s nějakými následky.

„Opálení zmizelo během prvního měsíce, ale byla tam docela fluktuace váhy, na ostrově jsem zhubnul 12 kilo. Co jsem se vrátil, tak jsem okamžitě přibral 15 kilo a teď jsem zhubnul 5 kilo. Je to nahoru dolů, snažím se moc nežrat, cvičit a jinak se nezměnilo vůbec nic,“ svěřil se Martin, který se opět naplno věnuje své práci.

„Vrátil jsem se do svého života, po kterém se mi extrémně stýskalo, a jsem šťastný. Je super tvořit, mít u sebe blízké, rodinu, jezevčíka a být v této realitě. Jsem rád zpátky,“ řekl nám youtuber na promítání prvního dílu reality hry Zrádci, která se bude vysílat na Primě.

K reality show Survivor lsti i určité zrady zkrátka patří. Avšak do reality hry Zrádci šli soutěžící s tím, že možná budou muset lhát úplně celou dobu. Jak by tohle zvládl sám Mikýř, který v Survivoru platil spíše za toho upřímnějšího hráče?

„Snažil jsem se, ale jednou ta zrada na Kristýnu byla tvrdá a bylo těžké se k tomu následně přihlásit. Zrádci by mě bavili, chtěl bych být zrádce, ale myslím, že bych v tom nebyl moc dobrý. Velice rychle by mě identifikovali nebo bych měl na sobě hned terč,“ řekl

Další články

Načítám