Hlavní obsah
Článek

Serena Williams (42) se v Paříži během olympiády postarala o skandálek. Jeden z pětihvězdičkových hotelů si ji dovolil nepustit na střešní terasu, tak o tom sportovní hvězda napsala na internet. Možná netušila, jak velkou tím přitáhne pozornost.

Zážitek tenistky se dostal na stránky hned několika zahraničních magazínů. Serena do Paříže přicestovala společně se svým manželem Alexisem Ohanianem a jejich dcerami Olympií (6) a Adirou (1). Zúčastnila se už zahájení her a dál sleduje tenisová utkání. Když si ale chtěla s dcerami sednout na střešní terasu jistého hotelu, dostala studenou sprchu. A o všem informovala na síti X.

„Fuj @peninsulaparis, byl mi odepřen přístup na střechu, abych jedla v prázdné restauraci na hezčím místě,“ napsala na internet s tím, že právě byla se svými dětmi. Na konec zprávy ještě připsala větu: „Opravdu odmítnete mě?!?!“ Tu ale dle magazínu Page Six později smazala.

Vedení hotelu se poté k celému incidentu také vyjádřilo: „Vážená paní Williams, přijměte prosím naši nejhlubší omluvu za zklamání, které vás dnes v noci potkalo. Bohužel náš střešní bar byl skutečně plně obsazen a jediné neobsazené stoly, které jste viděla, patřily naší gurmánské restauraci L’Oiseau Blanc, která byla plně rezervována.“

Lidé na zprávu šampionky reagovali různě. „Restaurace odpověděla a řekla, že byli plně obsazeni. Prosím nezačínejte si nárokovat to, že by vám měli dát prostor jen kvůli tomu, kdo jste,“ zněla jedna odpověď. „Jsem celebrita, vykopněte normálního člověka, abych mohla jíst,“ ozvalo se také a řada dalších komentářů je v podobném duchu. Někteří lidé ale obvinili hotel z rasismu nebo napsali, že stejně nestojí za nic a je dobře, že tam Serena neutratila své peníze. Na tento výstup ale majitelé hotelu každopádně určitě ještě dlouho nezapomenou.

Další články

Načítám