Hlavní obsah
Článek

Účesem propleteným barevnými šňůrkami tak trochu připomínajícím dredy nás překvapila herečka Vilma Cibulková (61). A nutno říct, že kadeřník, který měl na starosti přípravu focení kalendáře pro soutěže Anděl mezi zdravotníky, v němž Vilma figurovala, z něj radost neměl.

„To je moje přadeno, nosím ho už dvanáct let, i když samozřejmě ne pořád. Je to šperk, který mi kamarádka kdysi přivezla z Bulharska, kde ho tedy nosí na krku. Je to prostě přadénko z nejrůznějších barviček. A protože jsem si říkala, že na krku bych to nikdy nenosila, napadlo mě navázat to do hlavy,“ vysvětlovala Vilma, proč vypadá trochu jako hippie.

Jsou to opravdu takové umělé dredy, jak jste si mysleli. Musí se to pochopitelně udržovat, prát jako svetřík v prášku na praní, ne v šamponu,“ smála se Cibulková. „Je to pohodlné a zvlášť dneska mi to vyhovuje, protože jsme spali na hotelu a já si nepřivezla právě ani ten šampon a hlavně kondicionér. Hodně jsme experimentovala a zkusila kondicionér vyrobit z krému, ale to nedopadlo dobře, tak jsem nakonec použila tělové mléko,“ popisovala.

„Já byla spokojená, zato když jsem přišla ke klukům, kteří nás na focení kalendáře česali a líčili, řekli mi, že mám ty vlasy příšerné a i barvu mám hroznou a prý mě vezmou do péče,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám