Hlavní obsah
Článek

Aneta Vignerová (36)Petr Kolečko (40) prožívají renesanci svého vztahu a teď si navíc udělali pár romantických dní bez syna, když si zaletěli za oceán do Velkého jablka, tedy do New Yorku. A kromě sdílení krásných scenerií už Aneta stihla i pobavit veselou historkou.

Manželé se vydali na dalekou cestu spojenou se slovenským seriálem Iveta, k němuž psal Petr scénář. Dílo je tam totiž uváděno na filmovém festivalu. Aneta při této příležitosti uvedla, jak vznikl námět na tento kontroverzní seriál o modelce z Trebišova.

„Pamatuji si ty večery, kdy jsem si řekla ‚je na čase říct tady svůj příběh‘. Několik dní jsem Peťovi vykládala svůj příběh. Rodina, modeling, miss… byla to moje terapie, seděl s údivem a už tehdy věděl, ze bude mít Iveta úspěch… odhodila jsem masky, mnohdy jsem hodně plakala, ale Ivetě jsem odevzdala jak to zlé, za ty roky v sobě mučené, tak ty nezapomenutelné zážitky plné lásky a naděje, takže Ivetko má, bojuj, budeš se cítit krásně, budeš milovaná a budeš milovat. Budeš šťastná,“ napsala Aneta k videu z newyorské ulice. Že ji seriál zavedl právě sem, ji zcela odrovnalo.

„Já jsem úplně dojatá, jak moc to tady miluju, když jsem tady byla poprvé v 15 jako modelka, byl to stres, špatná angličtina, ale věděla jsem, že se jednou vrátím. Minulý rok, když jsem se tady nadechla, říkám ‚tohle je to místo‘, tady bych klidně lusknutím prstu žila, zabalila nás, žila tady… Neřeším teď politiku a to, jak se tady teď žije, ale ta energie, jako bych tady snad už jednou žila,“ rozplývá se modelka, která oceňuje i výhled z hotelu a to, že je lidem z okolních domů vidět přímo do ložnice nebo nákup, i Disneyho pro Jiříčka.

O tom, jak se rozplývá Petr Kolečko, se Aneta sice nezmínila, místo toho ale přidala vtipné video, které by se klidně mohlo jmenovat „Když Čech přijede do New Yorku“.

„Já jsem šlápnul do ho.na, říká scenárista, když míří ke kameře. Následně se svou obuv snaží očistit na trávníku a dál rozebírá to, jak se mu exkrement na botě spíš pouze dál rozmazává. „A to jsem si koupil nový boty,“ lamentuje Kolečko. Tak snad si ze zaoceánské návštěvy odnese víc než jen smutek z ne zrovna nejlépe čištěných ulic.

4
fotky

Další články

Načítám