Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (46) poodhalila soukromí jako nikdy předtím. Naší kameře totiž ukázala své nejbližší. Představila nám i svou sestru Moniku, která se jako Gábina také pohybuje ve světě showbyznysu.

V čem jsou ale sestry rozdílné? „Já jsem extrovert, Monča je introvert. Já jsem ten člověk, který je hodně v pohybu, ona je klidnější. Monča nemusí před kamery, já jsem tam ráda,“ svěřila se pro Super.cz Gábina.

My si společně povídali v jedněch tichých vilách ve wellness centru v Rakousku, kde se Gabriela stala tváří pro české návštěvníky. Když ale zavzpomínáme na dětství těchto dvou sester, která byla tím větším bossem? „Já jsem sice starší a zodpovědnější, ale myslím, že boss byla vždy Gabča a vždy mě přeprala,“ vtipkovala Monika Dvořáková.

Společně je pojí to, že v dospělosti se obě přestěhovaly z Brna ku Praze, kde žijí dodnes, později se za nimi přestěhovali i jejich rodiče. Obě se navíc, jak už bylo zmíněno, pohybují ve světě showbyznysu, i když Monika na druhé straně kamer. „Pracuje v kultuře. Dělá to ze zákulisí. Monča objednává interprety, koncerty, zná se s mnohými umělci a občas ji vezmu takhle před kameru. Někdy mě objedná na nějakou moderačku a já ji na nějaké organizační věci,“ mrkla na nás Gabriela Partyšová.

Další články

Načítám