Hlavní obsah
Článek

O víkendu do Česka zavítala jedna z nejúspěšnějších internetových celebrit světa. Tedy Jason Watkins jr., známější jako IShowSpeed, který se proslavil zejména hraním her.

Speed cestuje po Evropě, a právě návštěva Prahy se proměnila v hotové fanouškovské šílenství. Influencer zavítal do centra, svou cestu živě vysílal, a není se tedy čemu divit, že uběhlo jen pár minut a měl kolem sebe fanoušky, kteří ho s telefony v ruce pronásledovali na každém kroku. Z pár lidí se během dalších několika desítek minut vyklubaly stovky příznivců a v ulicích byly davy, které komplikovaly i dopravu.

Speed během návštěvy Prahy vyzkoušel tradiční trdelník, naučil se pár českých slov, viděl několik historických památek, a dokonce věnoval několik tisíc korun a jídlo bezdomovci.

Obrovský dav fanoušků se začal vymykat kontrole. A to i v době, kdy už Speed seděl v autě, kde si postěžoval na pražskou dopravu a české fanoušky označil za šílence.

I když streamer seděl v autě, tak za ním lidé běželi jako šílení. Jeden z příznivců mu začal klepat na okno, nedočkal se ovšem otevření, jak si možná myslel. Skočila po něm totiž ochranka, která fanouška drsně zpacifikovala.

Související témata:
IShowSpeed (Speed)

Další články

Načítám