Hlavní obsah
Článek

K údajně pořádně nepříjemnému setkání došlo minulý týden během přehlídky značky Alaïa v New Yorku. Na show konané v rámci týdne módy dorazilo i několik celebrit včetně zpěvačky Rihanny (36). Na sociálních sítích se objevila i videa z jejího příchodu na akci, která vyvolala v lidech poměrně hlasitou odezvu. Důvodem bylo zpěvaččino údajné do očí bijící přehlížení Naomi, s níž bývaly kdysi blízké kamarádky.

Video, na němž je zachycena zpěvačka, jak v průsvitném, křišťály posetém modelu vchází do prostor konání přehlídky, se objevilo na sociálních sítích. Uživatel Cowboy Karlter dokonce záznam sdílel na síti X s popiskem: „Naomi Campbell a Rihanna se opravdu nesnášejí.“

Na záběrech je vidět, jak je většina hostů už na svých místech, a to včetně šéfredaktora britského Vogue Edwarda Enninfula. Právě za ním přitom směřovaly kroky zpěvačky, která jej přišla osobně pozdravit a obejmout. Přímo vedle něj přitom seděla Naomi, kterou zpěvačka podle názorů mnoha lidí okatě ignorovala, přestože se na ni Naomi dívala a usmála se. RiRi okolo ní následně prošla bez povšimnutí, což v lidech vyvolalo potřebu celou situaci hodně řešit.

„Ta totální ignorace Naomi mě baví,“ píše jeden z uživatelů a další se přidávají: „Rihanna řekla, že Bůh odpouští, ale ona ne,“ zatímco jiní konstatují: „Vypadá to, že se přehlížejí vzájemně,“ či „Zbožňuji to napětí tam, jak Rihanna nemá potřebu nic předstírat a dělá, že je vítr.“

Roztržku mezi oběma hvězdami ale podle některých zdrojů způsobil románek Rihanny s Hassanem Jameelem v roce 2017. Podle deníku The Sun topmodelka měla randit s tímto saúdskoarabským obchodníkem o rok dřív a údajně se jí nelíbilo, že se s ním následně sblížila Rihanna. Dámy se dokonce v té době přestaly sledovat na sociálních sítích a zatímco Naomi nyní Rihannu opět sleduje, zpěvačka jí to neopětuje.

Další články

Načítám