Hlavní obsah
Článek

Stejně jako byla kdysi pod drobnohledem ‚Brangelina‘, tak se nyní na přetřes ve velkém dostala ‚Beniffer‘, tedy údajně krachující manželství Bena Afflecka (52)Jennifer Lopez (55). Přestože nad jejich vztahem visí otazníky, některá zahraniční média informují o jejich počínání poměrně nekompromisně, jako by se mělo jednat už jen o čisté divadélko…

Britský MailOnline například popsal jejich nedělní setkání a přivítání v Los Angeles před zápasem hercova syna velice úderně. Manželé dorazili před budovu organizace YMCA každý zvlášť, přičemž když se k sobě přiblížili, dali si polibek na tvář. Dvojice se podle serveru prý rozhodla, že se nebude líbat na rty, a místo toho proběhl vzdušný polibek, jejž titulovali přízviskem awkward, tedy jako trapný, neohrabaný či rozpačitý. Ben prý následně svou ženu poplácal po zádech a poté se spolu vypravili na basketbalový zápas dvanáctiletého Samuela. Po jeho skončení se ještě oba zastavili ve fast foodu a údajně se opět tvářili zasmušile.

Jennifer má momentálně starostí nad hlavu. Kromě neustálých spekulací na téma hrozícího rozpadu manželství se nedaří ani jejímu novému albu a rovněž nový film Atlas na Netflixu se nesetkal zrovna s kladnými kritikami. Do toho Jennifer zrušila své americké turné s odůvodněním, že chce být víc se svými dětmi a rodinou.

Pro JLo musí být zkrátka celá situace okolo jejího manželství krajně nepříjemná, jelikož teprve v únoru vyslala do světa dokument Největší milostný příběh všech dob, který vypráví pochopitelně o ní a Benovi.

Zpěvačka v něm dokonce uveřejnila i milostné dopisy, které jí psal Affleck v době, kdy byl ženatý s Jennifer Garner, za což to paradoxně nejvíc od lidí schytala právě Lopez, která prý trpí neutuchající potřebou všechny přesvědčovat o jejich nehynoucí lásce, která vlastně za celých sedmnáct let, kdy spolu nebyli, vůbec nevyprchala. Tak se nechme překvapit, zda se dvojici nakonec podaří největší milostný příběh všech dob dotáhnout do šťastného konce.

Další články

Načítám