Hlavní obsah
Článek

Ještě než se vypravila na kosmetický veletrh, kde bude s Ornellou Koktovou (31) v pátek a v sobotu mudrovat o kráse, předávala Agáta Hanychová (39) dceru Rozárku jejímu otci, podnikateli Jaromíru Soukupovi (55). Ani tentokrát se to neobešlo bez vyhrocených emocí.

Bývalý šéf televize Barrandov přijel k domu své expartnerky v pátek dopoledne, něco málo po deváté hodině. V tu chvíli už byl Mirek Dopita „uklizený“. Než dorazil Soukup, stihl ještě dát do kufru auta nějaké věci, které Agáta vezla na plánovanou akci. Pozdravil se s její vizážistkou a šel si po svých. Pokud možno co nejdál.

Vzhledem k tomu, že na místě asistovala i mediátorka, proběhlo vše rychle a relativně hladce. Rozhodně ale ne bez emocí. Ukázalo se, že přesně v takových chvílích má sociální pracovnice nezastupitelnou úlohu, kterou sehrála i v případě ostře sledované VIP dvojice.

Ve chvíli, kdy influencerka s dcerkou vyšla z domu, byla žena pověřená odpovědnými úřady připravená na vše dohlížet. Rozhodně tu nebyla zbytečně. V momentě, kdy se Soukup pro dítě natáhl, Agáta ucukla. Těžko říct, zda se tak stalo instinktivně, vzhledem k nedávným událostem, nebo schválně, aby situaci patřičně zdramatizovala.

V ten moment se otec dítěte na chvíli zastavil, následně proběhla výměna názorů, kdy měla zejména modelka potřebu říct to „svoje“. Nezbývá než doufat, že dvojice před sociální pracovnicí a hlavně před svou malou dcerou zachovala dekorum a vystříhala se vulgarismů a expresivních výrazů.

Když si oba rodiče řekli, co potřebovali, šlo to velmi rychle. Soukup naložil Rozárku do auta a z místa odjel. Podle informací Super.cz vše zpovzdálí sledovala jeho právnička, která byla připravená v případě potřeby zasáhnout a jednat.

Další články

Načítám