Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno nebylo vůbec jasné, zda se zpěvačka Céline Dion (56) ještě někdy vrátí na podium a bude moci zazpívat před zraky svých fanoušků. Sen mnoha z nich se ovšem stane skutečností již dnes večer, kdy má kanadská hudební legenda, která odstartovala hvězdnou kariéru písněmi ve francouzštině, vystoupit v rámci zahajovacího ceremoniálu na olympijských hrách v Paříži.

Céline Dion si pro svůj velký návrat na pódium nemohla vybrat pompéznější příležitost a do francouzské metropole přiletěla s předstihem již začátkem týdne. Od fanoušků se jí přitom dostalo mimořádně bouřlivého přivítání. Před hotelem City of Lights, kde je ubytovaná, postávají obrovské houfy lidí. Ty ve čtvrtek večer skandovaly její jméno, vřískaly a tleskaly, když Dion vyšla z hotelu ven.

Zpěvačka, která je svým vřelým vztahem k fanouškům proslulá, je rozhodně neodbyla a ještě před tím, než usedla do vozidla, jim mávala, posílala vzdušné polibky a dokonce jim energicky zahrála na imaginární kytaru. Silnice před hotelem byla přitom zcela zablokovaná a řidič vozidla se zpěvačkou měl co dělat, aby se vůbec dostal z místa pryč. Ani v tento okamžik ale Céline nevynechala příležitost svým příznivcům oplatit jejich přízeň a loučila se s nimi ještě ze střešního okénka.

Pro šestapadesátiletou ikonu přitom půjde o první vystoupení po více než dvou letech, kdy jí lékaři diagnostikovali nevyléčitelný syndrom SPS známý rovněž jako syndrom ztuhlého člověka. Ten zpěvačce způsobuje velké bolesti a svalové křeče.

Další články

Načítám