Hlavní obsah
Článek

Nejenže spolu pracují, ale také kousek od sebe bydlí. Lucie Borhyová (46)Rey Koranteng (50) se díky tomu stýkají nejen v práci, ale i v soukromí. Tentokrát společně vyrazili moderovat otevření zimního světelného parku.

Kromě televizní obrazovky se potkávají právě i během dalšího společného moderování. „Naposledy to bylo v rámci roadshow Novy a máme před sebou i spoustu dalších akcí a plesů,“ řekla nám Lucie. „Samozřejmě moderujeme i každý zvlášť, jinak už by to bylo jako manželství,“ smála se. „Ale víme o sobě,“ doplnil Rey.

Plánovaně se v soukromí nestýkají, nechodí na rodinné večeře ani spolu nejezdí na výlety, ale stejně se doma v Březiněvsi potkávají skoro denně. „Jedeme třeba s dětmi na zmrzku kolem hřiště a tam Rey houpá svoji nejmenší,“ zmínila Lucie. „Anebo přijdu do hobbymarketu a řeknou mi, že tam zrovna byla Lucka,“ přidal se Rey. „A určitě se neplánovaně potkáme i tady ve Winter Wonderlandu, až sem s rodinami vyrazíme. Stejně jako se potkáváme na rozsvěcení vánočního stromku anebo v halloweenském průvodu,“ dodali.

Do parku plného nasvícených pohádkových postaviček dorazila i celá řada dalších známých tváří, které můžete vidět v naší bohaté fotogalerii. Lejla Abbasová (44) vzala své tři mladší děti, čtyřletou dcerkou se pochlubila Ivana Korolová (36), už pomalu dospívající dvojčata vyvenčila maminku Štěpánku Duchkovou (51), s vnučkou a maminkou přišla Lucie Benešová (50).

14
fotek

Další články

Načítám