Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Victorii Beckham (50) se podařil módní husarský kousek. Jedny z šatů, které vytvořila pro svou loňskou kolekci, si totiž našly obrovskou základnu fanynek, a to i mezi celebritami. Vynesla je dokonce i španělská královna Letizia. Díky čemu si získal na první pohled možná nenápadný model takovou popularitu?

Odpověď je celkem jednoduchá. Šaty v midi délce s řasením v oblasti podbřišku směrem k bokům jsou nejen všestranné, ale i nadčasové, pohodlné a hodí se pro všechny věkové kategorie a také téměř pro všechny typy postav, což se například o některých dalších kultovních šatech říci zrovna nedá. Jsou jimi například legendární bandážové šaty Hervé Léger z 90. let nebo šaty Versace s průstřihy se vzorem listů a kapradin, které poprvé vynesla Jennifer Lopez v roce 2000.

Řasení od pasu směrem k bokům je lichotivé a zakryje případné drobné nedostatky v této oblasti a zároveň dokáže vykouzlit ženštější siluetu. Jejich mírně se rozšiřující sukně zase lichotí nohám. Decentní řešení dekoltu a rukávů, kdy jsou zřetelné průstřihy pouze v horní části, zase maskují paže, pokud nejsou zcela v kondici. Dalším plusem je pak i škála barev, v nichž je model k dostání. Victoria jej navrhla celkem v šesti základních odstínech.

U celebrit, zdá se, prozatím vede zelená varianta, kterou si oblékla nejen samotná autorka modelu například na luxusní večeři s manželem Davidem v New Yorku, ale loni po něm sáhla také Kendall Jenner. Na recepci do Buckinghamského paláce je zvolila dokonce i španělská královna Letizia.

V Paříži pak byla ve stejném modelu pouze v jiné barvě viděna modelka Rosie Huntington-Whiteley a na přehlídku Victorie Beckham si je oblékla v bledě modrém odstínu i herečka Gugu Mbatha-Raw. Mezi dalšími nositelkami šatů je i další herečka Phoebe Dynevor nebo zpěvačka Amanda Holden. Na přehlídkové mole je poprvé představila modelka Bella Hadid, a to v rámci kolekce na loňské jaro a léto.

Posh Spice přitom zažívá se svou značkou, která byla uvedena na trh v roce 2008, velký boom. Přestože si Victoria prošla několika krizemi, kdy si v průběhu let údajně půjčila 30 milionů liber, aby svůj label udržela nad vodou, loni tržby firmy vzrostly z 59 milionů liber na 89 milionů liber a zvyšují se již třetím rokem po sobě.

Další články

Načítám