Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (50) navštívila pařížský týden módy nejen jako host, ale také jako módní návrhářka. Bývalá Spice Girl se v této branži vždy pohybovala jako ryba ve vodě a její outfity jsou už roky jedny z nejdiskutovanějších.

Victoria moc dobře ví, jaký styl jí sluší. Vsází na jednoduché, ale perfektně padnoucí modely, které čas od času nechávají i prostor pro představivost. Jinak tomu nebylo ani v Paříži, kde vyrazila den po své úspěšné přehlídce na večeři.

Victoria oblékla elegantní bílý kostýmkový komplet, pod který si nevzala podprsenku. K outfitu zvolila velké sluneční brýle, jemné šperky a sofistikované tmavé psaníčko se zlatými detaily.

Victoria Beckham je v Paříži nejen s manželem Davidem Beckhamem (49), ale také s dětmi. Syn Cruz se dokonce ukázal se svou novou partnerkou. Rodina nemohla chybět jako podpora na návrhářčině autorské přehlídce, po které jí manžel věnoval několik dojemných slov. „Jsme na tebe tak pyšní. Největší a nejlepší show, kterou jsi doteď měla. Milujeme tě,“ vzkázal bývalý fotbalista.

Další články

Načítám