Hlavní obsah
Článek

Salma Hayek (58) si rozhodně nemusí lámat hlavu s tím, kde bude trávit horké léto. Díky svým příjmům a manželovi miliardáři ho může strávit na jachtách a její jedinou starostí je, aby vypadala dobře na fotkách na sociální síti. A právě teď fanouškům naservírovala nové snímky.

Život, jaký by si spousta lidí určitě chtěla užít alespoň na týden. Salma Hayek tráví léto ve Francii a ve Španělsku, užívá si na jachtách, v bazénech a luxusních restauracích. A to po boku svého manžela, miliardáře Francoise-Henri Pinaulta, podnikatele a prezidenta konglomerátu luxusních značek, který je považován za jednoho z nejbohatších lidí na světě. Jeho jmění bylo Forbesem v roce 2023 odhadováno na 34,8 miliardy dolarů.

Salma tak žije pohádkový život a stará se jen o to, aby vypadala co nejlépe. To zahrnuje cvičení jógy, očisty pomocí džusů a také venčení milovaných psů. Tedy zrovna v době, kdy není daleko od domova na jachtě. A přesto, že by si klidně mohla dovolit přímo na jachtu každý den pozvat celý zástup pečovatelů, nechala si herečka letní ležérní účes a odrostlé šediny. A právě ty předvedla svým fanouškům, společně se svou postavou ve žlutých bikinách. „Žluté bikiny plus bílé vlasy - perfektní kombinace,“ napsala ke snímkům Salma, která doplnila, že se nachází na Ibize.

„Většina dvacítek nevypadá tak dobře jako ona,“ píše například jeden čtenář magazínu Daily Mail. „Tohle je tělo, které vyhrálo multimultimilionáře. Určitě to nebylo jejím hlasem,“ míní další. „Jsou jen dvě věci, které se o ní dají říct. Úžasná herečka a fantastické tělo,“ chválí jiný. Sama Salma dobře ví, že právě fotky v plavkách nejvíc lákají její fanoušky. A tak se brzy jistě mohou těšit i na další záběry.

Další články

Načítám