Hlavní obsah
Článek

Slavnostní světovou premiéru filmu Beaty Parkanové Světýlka, který je na karlovarském filmovém festivalu v hlavní soutěži, si nenechala ujít herečka Veronika Žilková (62). Na červený koberec vzala i část své početné rodiny.

Veroniku do Karlových Varů doprovodila mladší dcera Kordula Stropnická (18), které se před pár dny vrátila z dovolené u moře a její opálení vyniklo v modelu mandarinkové barvy. Její maminka zvolila rudou róbu, ve které pózovala jako hollywoodská star. Vyfikla se i pánská část rodiny a ve smokinzích vypadali VincentCyril Navrátilovi jako praví gentlemani.

Veronika hraje ve filmu Světýlka babičku šestileté holčičky, jejímž očima se příběh odehrává. Jejím filmovým partnerem je Martin Finger, maminku dívenky ztvárňuje Elizaveta Maximová (32). Ani oni na slavnostní premiéře nechyběli.

Příběh jediného dne, kdy malá holčička sleduje rozpad vztahu svých rodičů, je natočen optikou, která vychází z dětského pohledu. Kamera děj zabírá zhruba z její výšky, což je velmi neobvyklé. Ti, kdo film ve Varech už viděli, jsou ovšem nadšeni.

Další články

Načítám