Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková oslavila 63. narozeniny. „Nikdy bych jinou mámu nechtěla. Všechno nejlepší,“ popřála jí hned nejstarší z dcer Agáta. Kordula naopak zveřejnila společný snímek, na kterém s maminkou vypadají spíše jako sestry. Podobu rozhodně nezapřou.

V den narozenin se herečce splnil dětský sen. „První květinu jsem dostala na Frekvenci 1, kde předtáčím rozhovor. Splnil se mi tak dětský sen, aby i v radiu věděli, že mám dnes narozeniny,“ pochlubila se Veronika Žilková (63) na svém instagramu, kde ji ihned zavalila lavina přání od jejích sledujících. Mezi vůbec prvními gratulujícími ale byly dcery Agáta (39)Kordula (19).

Obě dcery zveřejnily na své sociální sítě poměrně skromné blahopřání. „Jak říká Mia, nikdy bych žádnou jinou mámu nechtěla. Vše nejlepší,“ vzpomněla si ráno Agáta, která pojala instagramové přání po svém.

Nezapomněla ani Kordula, která zveřejnila společný snímek. Na fotografii jsou obě zachycené v bílých šatech a podobu s maminkou dcera rozhodně nezapře. Rčení „Jablko nepadá daleko od stromu“ v tomto směru rozhodně funguje.

3
fotky

Další články

Načítám