Hlavní obsah
Článek

Také na pražské premiéře filmu Světýlka byla hvězdou Veronika Žilková (62). Snímek byl už jednou uveden, a to v rámci karlovarského festivalu, kam herečku doprovodila velká část její rodiny. Sama nebyla ani tentokrát a v kině Lucerna jen zářila.

Dress code slavnostní premiéry se nesl v bílých barvách, což herečka jednoznačně splnila. „Šaty jsem si půjčila od Agáty, já jinak bílé doma nemám, ale musím mít ruce v kapsách, jinak v té sukni vypadám, že mám metrák,“ svěřila se Veronika Žilková, která na premiéře rozdávala jeden rozhovor za druhým.

Do kina ji doprovodil partner Josef Holomáč, který nešetřil něžnostmi, a Žilková se v jeho přítomnosti rozzářila. Stejnou radost jí udělal také příchod syna Honzy. „Mám ohromnou radost, mám tady dnes adoptovaného syna Honzíka s jeho ženou, ve Varech nebyli, protože bylo omezené množství vstupenek,“ řekla Žilková s tím, že by jinak vzala celou rodinu.

S dárkem pro Žilkovou se v kině Lucerna ukázala také spisovatelka Irena Obermannová, v jejímž filmu Deník šílené manželky Veronika před lety hrála. „Přinesla mi také dárek, to jsem nečekala. Dostala jsem krásnou mikinu, které nově začala navrhovat, přinesla mi ale M, a já mám S, tak snad dostanu ještě jednu,“ dodala se smíchem Žilková, která na plátně ve filmu Světýlka poprvé ztvárnila babičku, tou je díky dceři Agátě a synovi Honzovi už i ve skutečném životě.

„Je to moje první babička na filmovém plátně. Myslela jsem si, že ta první bude něco ve stylu Babičky od Boženy Němcové, ale tahle je negativní a jsem z toho poměrně nešťastná, ale moje kariéra babiček začíná,“ dodala Žilková, která hýřila dobrou náladou a v půjčených šatech od Agáty se i svezla po zábradlí.

Další články

Načítám