Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) je dvojnásobná maminka. Modelka a podnikatelka sdílela radostnou informaci na svých sociálních sítích. Avšak zatím pouze s předplatiteli. Lidé, kteří sledují její účet zadarmo, si budou muset na nějaký ten dojemný příspěvek ještě nějakou dobu počkat.

Veronika fanouškům oznámila, že se jí narodila další holčička, která dostala jméno latinského původu, tedy Vivien, které znamená být „plný života“.

Veronika Kopřivová je maminka dvou dcer. První Ellu má z bývalého vztahu s Miroslavem Dubovickým, novorozenou Vivien přivítala na svět se svým současným partnerem, podnikatelem Dominikem, kterého na rozdíl od expartnera na svých sociálních sítích příliš neukazuje.

Ostatně i soukromí si Veronika v poslední době velmi střeží. Druhé těhotenství oznámila až v sedmém měsíci. „A je to venku, až jsem se z toho zapotila. Už tady sedm měsíců nosím pod mým srdcem další srdce. Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ napsala tehdy známá blondýnka na sociálních sítích.

Další články

Načítám