Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) se v druhé polovině září stala dvojnásobnou maminkou. Ačkoli se modelka nechala slyšet, že je štěstím bez sebe a její láska se zdvojnásobila, nyní promluvila o náročném šestinedělí.

„Láska přichází nečekaně, a tak nás překvapila a přišla na svět dřív. V pořádku a ve zdraví. Ten den se navždy zapsal do našich životů. Láska se znásobila. Dostala jsem novou životní roli, jsem dvojnásobná máma. DĚKUJI. Uff, no stále se dojímám,“ těmito slovy oznámila Veronika narození druhé dcery na svém instagramu. Vivien přišla na svět předčasně 21. září. Modelka dlouhé měsíce tajila samotné těhotenství a ani po porodu se nic nezměnilo a dcerku na své sociální sítě dává sporadicky. Nyní udělala menší výjimku, ale nejspíše vůbec netušila, co jedna fotografie vyvolá.

Poté, co Veronika zveřejnila společný snímek s rozkošnou princeznou, zavalila ji lavina zpráv o tom, jak unaveně a vyčerpaně vypadá.

„Tolik zpráv, co mi přišlo za poslední hodinu, že vypadám vyčerpaně a smutně, mi nepřišlo za celý život. Děkuji za starost, teď se cítím ještě hůř. Únava, nemoc, šestinedělí… maminky pochopí,“ zareagovala hromadně na lavinu zpráv Veronika a ujistila své sledující, že není důvod k obavám.

4
fotky

Další články

Načítám