Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) už to má za pár. Podnikatelka a influencerka je v devátém měsíci těhotenství a tohle období si nechala na památku zaznamenat od profesionální fotografky.

„9. měsíc. Jsme ve finále! Moje premiéra, kdy jsem se nechala polonahá zvěčnit. Vím, že plno z vás rádo tipuje a komentuje, tak pojďte. Co myslíte, holka/kluk?“ napsala Veronika k něžné fotografii, na které pózuje nahoře bez. Dokonale tak vyniká její těhotenské bříško.

Krátce po sdílení snímku se v komentářích objevilo spoustu tipů od fanoušků, kteří si ve většině případech myslí, že Veronika nosí pod srdcem chlapečka. Ten totiž dle pověr nebere na rozdíl od holčičky mamince krásu. Další příznivkyně se ovšem pustily i do komentování velikosti bříška.

„Já netipuju, jen zamáčknu slzu nad tím, že jsem takové bříško měla už tak ve čtvrtém měsíci,“ napsala jedna z nich. „Já si myslím, že komentáře nebudou o tom, zda čekáte holčičku či chlapečka. Ale spíš o tom, že vypadáte maximálně tak na šestý měsíc. Na devátý vypadáte výborně,“ uvedla fanynka. „Vypadáš jak já teď, akorát, že nejsem těhotná,“ vzkázala další s úsměvem.

Veronika Kopřivová už je maminkou dcery Elly, kterou má s bývalým partnerem Miroslavem Dubovickým. Svého druhého potomka čeká s podnikatelem Dominikem.

Další články

Načítám