Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) už za pár dní porodí. Pohlaví druhého potomka si dlouho nechávala pro sebe a kdyby na ni lidé netlačili, neprozradila by ho do porodu.

„Tohle, přátelé, nejsou knedlíky ani koláče. A je to venku, až jsem se z toho zapotila. Už tady sedm měsíců nosím pod srdcem další srdce. Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ svěřila se před pár dny na internetu a následně práskla, že čeká druhou holčičku.

Nyní se charismatická kráska pochlubila odhaleným bříškem, aby fanouškům ukázala, jak vypadá těsně před porodem. „Posledních pár dní před námi, ale klidně už pojď,“ napsala k fotce, která nenechala nikoho chladným, a je jen otázkou několika dní, než se všichni dozvíme, že malá princezna je na světě.

Veronika, která proslula i díky svému vztahu s Jaromírem Jágrem (52), má první dceru z předchozího vztahu s Miroslavem Dubovickým. Druhou holčičku čeká s partnerem Dominikem, kterého veřejnosti také delší dobu tajila.

Další články

Načítám