Hlavní obsah
Článek

V loňském roce se slavné trio 3v1 rozpadlo. Seskupení Veronika Arichteva (38), Nikol Leitgeb (38)Martina Pártlová (45) je už minulostí. První z jmenovaných se nyní rozpovídala, co jí nejvíce z této životní éry chybí.

Tím je moderování v rádiu. „Chybí mi to. Já si myslím ale, že nás to pak už vyčerpávalo. Měly jsme pocit, že mluvíme stále o tomtéž. Chlapi, penisy a už jsme nevěděly, kam dál. Tak jsme si tehdy řekly, že si dáme nutnou pauzu, že jsme měly fičák. Ano, musím říct, že teď mi to moderování chybí, taky ten humor, udělat si z věci srandu,“ svěřila se Veronika Super.cz.

My si společně povídali na křtu knížky Na.raná máma, která Veroniku právě zaujala i z toho důvodu, že si i někdo další umí z něčeho udělat srandu. „Proto jsem tady. Nemyslím si, že bych razila nějaký zásadně jiný styl výchovy dětí, máme ho podobný tady s Terezkou (autorka knihy - pozn. redakce). Já se musím přiznat, že si z toho mateřství neumím dělat takovou srandu jako z ostatních věcí, co jsem dokázala v rádiu. Já to mám tak, že chci vychovávat dítě v lásce a se vzájemným respektem. To ale neznamená, že mi někdy nebouchnou nervy a že neumím doma zařvat,“ dodala se smíchem Veronika Arichteva.

5
fotek

Další články

Načítám