Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol odcestovala na světovou soutěž krásy Miss Grand. První cílovou destinací je Kambodža, odkud dále vycestuje do Bangkoku. V zahraničí sama stráví minimálně měsíc, v případě jejího úspěchu mezi ostatními dívkami ale i mnohem déle.

Když téměř přesně před rokem Veronica Biasiol (26) přišla na casting Miss Czech Republic, právě o tomhle scénáři snila. Od samého počátku si přála jediné: probojovat se mezi finalistky, vyhrát titul Miss Grand a Česko dále reprezentovat na světové soutěži krásy. To se právě nyní děje. Včera ráno influencerka a modelka vycestovala do zahraničí zkusit uspět i na soutěži světového formátu.

„Začínám být nervózní, ale spíše si říkám, že bych asi už měla být nervózní. Snad mám vše. Přece jenom je to cesta na celý měsíc, možná na dva, když to všechno hezky půjde,“ rozpovídala se pro Super.cz Veronica jen několik málo hodin před odletem. „Vše to přebíjí obrovské těšení. Přece jen je to půl roku, co jsem na to čekala, a teď je to tady,“ dodala před středečním vycestováním do Kambodže.

Z Kambodže její cesta dále povede do Bangkoku, kde se uskuteční velkolepé finále Miss Grand International 2024. V zahraničí stráví Veronica minimálně měsíc, s sebou si proto veze „téměř celý svůj život“. Sbalila se do tří kufrů. „Je to 50+ outfitů. Takže to vyjde tak, že se budu převlíkat 2×, někdy i 3× denně. To i chceme. Na té světovce se hodně jede na opulentní, výraznou módu. Chceme ukázat, že Česká republika má hezké stylingy, že se umí hezky odprezentovat, takže toho vezu hodně,“ objasňuje.

Další články

Načítám