Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol se momentálně několikátým týdnem nachází v Thajsku, kde reprezentuje Česko na soutěži krásy Miss Grand International. Cesta za finálovým večerem a vyhlášením absolutní vítězky má několik fází. V jedné z challengí nyní česká influencerka zabodovala. Vynesla duhové šaty posazené kameny a ohromila. Inspirovány byly LGBT+ komunitou.

Veronica (26) se zahalila do duhových barev a na světové soutěži krásy v Thajsku se rozhodla hájit LGBT+ komunitu. Právě duha je typickým symbolem pochodů hrdosti a české krásce se podařilo symbol vynést na sobě během jedné z challengí. Případné kontroverze či negativních reakcí se rozhodně ani na moment nezalekla. „Šaty jsou inspirované LGBT+ vlajkou s tím, že já jsem chtěla ukázat tu message, ukázání pravých barev, že se nikdo nemá stydět za to, jaký je a koho miluje,“ rozpovídala se Veronica pro Super.cz.

Z výsledku je známá influencerka nadšená. „Vůbec barevnost těch šatů… věděla jsem, že budou vyčnívat a budou mít hlavně tu message v sobě. Byla jsem vůbec první, kdo přišel s něčím takovým, krom toho, že jsem první s vitiligem. Tohle je přímá podpora té gay komunity, to ještě na mezinárodní stage nebylo. V tom máme prvenství a to je super,“ dodává.

Na modelu pracovalo 10 lidí, kvůli šatům Veronica do Thajska vycestovala už před pár měsíci. „Je to model, který jsme vytvářeli s návrhářem GL. Jela jsem sem už před třemi měsíci, šaty jsme zkoušeli, aby seděly. Jsou dělané na míru, jsou ručně vyšívané a pracovalo na nich 10 lidí,“ prozradila.

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám