Hlavní obsah
Článek

Konečně se daly dohromady a hned je čeká velké odloučení. Veronica Biasiol krátce po zveřejnění vztahu s Alicí odlétá minimálně na měsíc do zahraničí a neskrývá smutek. Partnerky si stvrdily lásku společným tetováním.

Známá influencerka a modelka si právě nyní plní jeden ze svých velkých snů. Veronica (26) před pár dny odletěla do zahraničí, přičemž v Bangkoku ji za několik týdnů čeká velkolepé finále Miss Grand International 2024, kde se pokusí uspět i na soutěži krásy světového formátu. Radost ale střídá smutek. Veronice se už nyní stýská po přítelkyni Alici, se kterou tvoří pár zatím velmi čerstvě.

V zahraničí stráví Veronica minimálně měsíc, v případě jejího úspěchu během finále pak ale o něco déle. „Je to teď strašně těžký odjet, my jsme v tom nejhezčím a já mám teď odjet. Ale říkám si, co jsou 2 měsíce versus celý život. Myslím si, že pokud zvládneme tohle, tak už úplně všechno. Ona mi to strašně přeje, je absolutní podpora ve všem, co dělám,“ říká Veronica pro Super.cz.

Známá kráska si společně s partnerkou ještě před svým odletem nechala udělat společné tetování. „Odjíždím na dlouhou dobu a přišlo mi to takové příhodné, poetické… jak dát člověku najevo, že to s ním skutečně myslíte vážně,“ vysvětluje Veronica.

Další články

Načítám