Hlavní obsah
Článek

Vendula Pizingerová (52) si nedávno užívala relax na dovolené v Maroku. Prezidentka Kapky naděje se nebála jít s kůží na trh a fanouškům se pochlubila postavou v jednodílných plavkách. Nemá se ostatně za co stydět a pořád jí to moc sluší.

„Teda je to čím dál větší hoňka, aby mi plavky seděly,“ přiznala s úsměvem Pizingerová s tím, že na dvoudílné plavky si troufne jen občas. A jak řekla, tak udělala. Brzy se vystavila slunci i fotoaparátu v bikinách! Fanoušci se ihned předháněli v superlativech.

„Vypadáte skvěle. Já abych se koupala v tričku,“ napsala jí jedna z dam.“ „Když má někdo super postavu, sluší mu pytel od brambor. A paní Vendulka si může dovolit všechno, ta má všeho akorát,“ přidala se další. Našli se ale tací, kteří si neodpustili drobné rýpnutí.

„Plavky jsou boží, jen ten věk nezastaví nikdo a ta pružnost kůže už není jako ve třiceti,“ zaznělo v jednom komentáři. „Tohle jste si mohla odpustit,“ zastala se Venduly jiná fanynka. „Spousta žen v tomto věku si myslím, že by se už takto nevystavovala, jen můj názor, ale každý ať si dělá, co chce,“ nenechala se odradit Vendulina kritička.

Samotná Pizingerová si z hejtů nic nedělala, zvláště když převažovaly pochvaly. Nedávno nám prozradila, že jí mateřství po padesátce ani moc nevyčerpává. „Je to pořád stejné, nezdá se mi to nějak namáhavější. Souhlasím s tím, že malé dítě vás omladí, trochu obelžete i chemii v těle, protože tělo ženy funguje jinak, když má malé dítě. Otázka je, jak dlouho to bude trvat,“ říkala Super.cz Vendula, která moc dobře ví, že každá žena to má jinak.

„Každá žena stárne a jsou věci, o kterých by se mělo mluvit a minimálně by o nich ženy měly vědět. I když je důležité, jak se cítíte a jak jste fyzicky zdatný. Spousta lidí v mém věku už je nemocných a život vnímají jinak. Ale já jsem zatím dobrá,“ dodala.

Další články

Načítám