Hlavní obsah
Článek

Najít si dobré přátele, to není jen tak. A pro showbyznys to platí dvojnásob. Své o tom vědí i Vendula Pizingerová (52)Monika Absolonová (47), které to štěstí měly. Však si taky společnou dovolenou v Řecku náramně užívají. A s nimi i fanoušci.

„I takhle dokážeme bejt šťastný. Někdy člověk čekáním na velký štěstí prošvihne to malý opravdový právě teď. A to my ne!“ zvolala prezidentka nadačního fondu Kapka naděje, když na sociální síti zdravila ze zasloužené dovolené.

Na vysmátých fotkách nechyběla ani Absolonová, která si dámskou jízdu taky náramně užívá. A na své si přišli i  jejich fanoušci. Dámy se totiž nechaly vyfotit v plavkách. A rozhodně se nemají za co stydět. Strčí do kapsy i mnohem mladší ročníky.

„Krásný holky. Gazely,“ nešetřil superlativy Jiří. „Holky, jste boží,“ přidala se Renata. „Jste krásné a boží,“ souhlasila Drahomíra. „Reklama na štěstí, obě jste božandy,“ okomentovala fotky z dovolené na Krétě Vlaďka.

„Děvčata, vždyť vy jste tak pozitivní, z vás to úplně sálá. Ještě Moničce přeji tu lásku, kterou potřebuje k úplnému štěstí. Ale on si ji ten pan božský najde. A bude šťastná komplet,“ zavěštila si Michaela.

Jestli se bude příští léto Monika ráchat v moři s panem Božským, to je otázka. Jisté je, že s Vendulou může (nejen) na další dovolené rozhodně počítat. A moc si toho váží.

Související témata:

Další články

Načítám