Hlavní obsah
Článek

Vendula Pizingerová (52) si užívá na dovolené v Maroku. Prezidentka Kapky naděje se stále udržuje ve formě, a tak se nebála ukázat v plavkách. Sice zvolila jednodílný model, protože na bikiny si troufne jen občas, ale i tak potěšila všechny své fanoušky.

„Teda je to čím dál větší hoňka, aby mi plavky seděly. V těle i velikosti košíčku, sem tam si troufnu i na dvoudílné, ale tyhle černé s variabilní úpravou šňůrek mě prostě dostaly,“ pochvalovala si na sociální síti Pizingerová. Nedávno prozradila, že si nepřipouští, že by ji mateřství po padesátce víc vyčerpávalo.

„Je to pořád stejné, nezdá se mi to nějak namáhavější. Souhlasím s tím, že malé dítě vás omladí, trochu obelžete i chemii v těle, protože tělo ženy funguje jinak, když má malé dítě. Otázka je, jak dlouho to bude trvat,“ svěřila Super.cz Vendula s tím, že se stále cítí dobře.

„Každá žena stárne a jsou věci, o kterých by se mělo mluvit a minimálně by o nich ženy měly vědět. I když je důležité, jak se cítíte a jak jste fyzicky zdatný. Spousta lidí v mém věku už je nemocných a život vnímají jinak. Ale já jsem zatím dobrá,“ dodala s úsměvem.

Její fotka ostatně vzbudila velké ohlasy. „Teda, vy jste kost,“ stálo v komentářích na sociální síti. „Jste nádherná žena!!“ zaznělo také. „Ty, jo, bohyně! Krásné nohy,“ pokračovaly další pochvaly. A to muselo Vendulu jistě potěšit.

Další články

Načítám