Hlavní obsah
Článek

Pohádková Arabela hlásí comeback! Fanoušky legendárního seriálu teď možná trochu zklameme, remake se nechystá. Těšit se mohou na slovenskou herečku Janu Nagyovou, která zazáří v pokračování seriálu Hořký svět.

„Nabídka na natáčení seriálu Hořký svět pro mne byla velkým překvapením a radostí. Seriál jsem tady netočila snad čtyřicet let. Arabela vznikala v roce 1980, ještě nějaké inscenace, televize… Ale žádný seriál,“ prozradila slovenská herečka a podnikatelka.

Zahraje si bývalou manželku sládka Bořka v podání Bolka Polívky. Ten se v seriálu akorát vrací z protialkoholní léčebny.

„Pivo mám ráda, budu velmi úspěšná a angažovaná manažerka, která zároveň bojuje se svým zdravotním stavem. Velmi zajímavá role,“ doplnila ke své své seriálové úloze Nagyová, která na natáčení seriálu létá z německého Düsseldorfu, kde žije.

Druhá řada oblíbeného seriálu ze světa pivovarnictví a lásky bude od 3. června ke zhlédnutí na platformě prima+. Osmidílné pokračování diváky zavede do rodinného pivovaru Sázava, jemuž se konečně daří a na jeho chodu je znát, že se do vaření piva zapojily ženy.

Původní postavy zůstávají a přinášejí nové příběhy, diváci tak o herce, jako jsou Jan Hájek, Václav Kopta, Jan Jankovský či Zuzana Stavná, rozhodně nepřijdou.

Další články

Načítám