Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) minulé pondělí učinila velkolepý návrat do svého rodiště, kam zavítala na známé karnevalové oslavy Crop Over, jejichž součástí bývala v minulosti pravidelně. Zpěvačka zvolila vskutku majestátní kostým, v němž se snoubila krása třpytivých kamenů s barevnými pery, z nichž měla vytvořena obrovská křídla. Neméně působivá byla i velká čelenka ve vlasech připomínající korunu, která byla vytvořena jako součást kostýmu.

Hudební diva se na oslavách objevila po dlouhých pěti letech. Nejprve svět sužovala pandemie koronaviru, následně byla Rihanna těhotná a poté se věnovala péči o malé syny jménem Riot a RZA, které má s partnerem, raperem ASAP Rockym.

Její návrat byl ovšem skutečně pompézní, a přestože RiRi před časem zavtipkovala, že letos v létě vzdala snahu o pekáč buchet na břiše, vypadala rozhodně skvěle i bez něj. Stačí se podívat do fotogalerie…

Bývalá hudební ikona, která se v posledních letech věnuje spíš byznysu a svým značkám a produktům, před pár dny představila také zbrusu novou kolekci Soft N’ Savage z dílny své společnosti Savage x Fenty. Nedávno šla zároveň s „kůží na trh“, když se v rámci propagace své vlastní vlasové kosmetiky vzdala paruk a příčesků a ukázala se s vlastními vlasy. Dvojnásobná maminka tak rozhodně nepolevuje ani v době, kdy šla hudební kariéra stranou.

Další články

Načítám