Hlavní obsah
Článek

Ve velkém stylu pojala oslavu svých 35. narozenin modelka a influencerka Lela Vémola (35). Na pražskou párty dorazili její přátelé z Česka i Slovenska a nechyběli ani její rodiče. Jen manžel Karlos, který je v přípravě před zápasem, dorazil jen na chvilku a nemohl si ani připít.

„Pětatřicetiny jsou takový přelom u každé ženy a chtěla bych oslavit to, že jsem vděčná za všechno, co se mi stalo. Za všechno to krásné. To chci oslavit,“ svěřila Super.cz Lela, která byla ráda, že si všichni našli čas i v úterý, protože chtěla slavit v přesný den narozenin. V rámci programu jí zazpívala slovenská zpěvačka Tina, romská kapela i čeští zpěváci Petr Kutheil a Sámer Issa.

Květinových darů bylo tolik, že jsme žertovali, že je škoda, že doma nechovají nějaké býložravce, kteří by si pořádně pochutnali. „Máme poníka, tak třeba něco spase,“ smála se Lela, které to seklo v na míru ušitých šatech, kdy po dlouhé době zase předvedla svůj bujný dekolt. „Přála jsem si večer v hollywoodském stylu a návrhářka Kristiana se s tím popasovala. Cítím se jako hvězda,“ byla spokojená Lela.

Pokud jde o dárky, ten největší si dala sama. „Vytvořila jsem si salon, který už budu brzy v Praze otevírat. A jinak jsem se svým životem velmi spokojená. Mám krásnou rodinu, zdravé děti, zdraví je to nejdůležitější,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám