Hlavní obsah
Článek

Právě dnes slaví kulatiny zpěvák Stanislav Hložek (70). K sedmdesátinám měl v plánu sobě, a hlavně svým fanouškům nadělit velký koncert v Lucerně, přesně v den, kdy narozeniny slaví.

Koncert se ale zpěvák na poslední chvíli rozhodl zrušit. A to kvůli povodním. Ne, že by voda vyplavila palác Lucerna, ale nemohli by na něj dorazit mnozí fanoušci. Ať už kvůli tomu, že je samotné postihla velká voda, anebo by měli problém se kvůli poškozeným komunikacím do Prahy vůbec dostat.

„Milí přátelé, moc si vážím toho, že jste se rozhodli oslavit mé narozeniny se mnou a  velkým koncertem v pražské Lucerně. Vše je připravené, nazkoušené a těšili jsme se na skvělý večer, ale bohužel nám počasí udělalo čáru přes rozpočet. Po dlouhém zvažování jsme dospěli k těžkému rozhodnutí koncert přeložit,“ informoval zpěvák.

Lidi psali, že se nemohou dostavit, že mají vytopené domy a podobně. Hlavně z Moravy,“ upřesnil pro Super.cz jeho syn Matyáš, který s tátou také vystupuje. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že koncert proběhne na stejném místě 20. prosince, takže už nejen s narozeninovou, ale i předvánoční atmosférou. Původní vstupenky zůstávají v platnosti.

„Pokud by vám nový termín nevyhovoval, můžete vstupenky vrátit do 20. září. Od 21. září pak spustíme prodej vrácených vstupenek na nový termín. Myslíme na všechny z vás, kteří teď čelí složitým životním situacím. Moc se těšíme, až se potkáme v prosinci, a uděláme z toho nezapomenutelný večer!“ doplnil Standa Hložek.

Další články

Načítám