Hlavní obsah
Článek

Byla to náhoda, ale na den předtím, než byla objednaná ke svému kadeřníkovi, dorazily moderátorce Ivetě Vítové Lutovské (41) po dlouhých peripetiích konečně rozvodové papíry. To bylo podnětem k razantní změně. A nejsou to všechny změny v jejím životě.

Ostříhání na mikádo můžeme vzít jako odstřižení minulého života a začátek nového. Je to taková pomyslná tlustá čára. Ale už dlouho jsem uvažovala nad změnou, sama sobě jsem přišla nudná a pořád stejná. Takže jsem šla sice původně jen na melír, ale pak jsem dala svému kadeřníkovi volnou ruku,“ svěřila.

Ivetě by měla končit mateřská dovolená a měla by se vrátit na obrazovku. „Ale na Nově jsme se domluvili na pozdějším termínu. Dáme tomu čas až do konce roku. To už budou Matýskovi tři a půl roku a od září začíná chodit do školky, takže začne celodenní režim a pak už to bude nějak zajeté. Aktuálně tedy řeším, s kým mám prodloužení mateřské řešit. Jestli s úřadem práce nebo sociálkou. Na návrat do práce se těším, ale na druhou stranu mě děsí, jak to skloubit s dětmi. Ale jiné ženy to také zvládají,“ dodala.

Ivetu jsme zastihli během focení charitativního kalendáře s portréty známých žen z jižních Čech, které uspořádala návrhářka Tereza Sabáčková a můžete ho vidět v našem videu. „Reprezentuji svoji rodnou Třeboň, takže jsem tak trochu za vodníka,“ smála se moderátorka, která oblékla výrazně zelené krajkové šaty, které jí neuvěřitelně slušely. „Do Třeboně s dětmi často jezdíme, protože tam žijí stále moji rodiče,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám