Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Kernová (28), kterou televizní diváci aktuálně znají ze seriálu Escape na Prima COOL, už nějakou dobu randí se svým fešným brazilským přítelem. V Praze je ale moc nepotkáte, a má to svůj důvod. Odstěhovali se totiž do Maďarska

Do Budapešti odešli i přesto, že si Aneta koupila stavební pozemek v Mexiku. „Tam to máme jako takovou destinaci na zimu. Cestujeme po celém světě. Procestovali jsme deset zemí společně, ale nyní jsme se přestěhovali do Budapešti. Řekli jsme si, že společně začneme od nuly tam, kde ani jeden nemáme kamarády. Začínáme na novém místě. Mně se to moc líbí. Našli jsme velikánskej byt, kde můžu malovat, a mám tam pracovnu na stříhání filmů. Je to úžasné, jsme fakt spokojeni,“ svěřila se herečka a režisérka Super.cz.

Z Budapešti je také nadšená proto, že se tam oproti Praze více točí zahraniční filmy. „Co se týká herectví, tak se v Budapešti točí hodně amerických filmů, a právě jsem se tam bavila s jedním agentem, a říkal mi, že mám velké štěstí, že tam prý není skoro žádná herečka mého věku, která má tolik zkušeností jako já, která umí anglicky, a ještě umí přízvuky, takže to vypadá, že budu mít docela práci,“ neskrývala nadšení Aneta Kernová.

Další články

Načítám