Hlavní obsah
Článek

Sobotní zápas mezi Pavlem Novotným (43)Alešem Bejrem (46) nakonec bohužel nebude. V kleci ho nahradí muž, který je svou fyzičkou Novotnému na první pohled rozhodně víc podobný. Herec Zdeněk Godla (49), kterého televizní diváci znají hlavně ze seriálu Most.

Aleš Bejr ve čtvrtek odvolal svou účast na sobotním galavečeru Clash of the Stars. Promotéři tak rychle přemýšleli, jak by mohli zajistit, aby se největší tahák galavečera, tedy zápas s Pavlem Novotným, nemusel zrušit úplně. A přišli se spásnou myšlenkou. Oslovili herce Zdeňka Godlu a ten souhlasil.

„Nepochyboval jsem, měl jsem radost. Hodí se mi to. Volali jste mi, že Bejr to vzal, tak jsem byl chvilku naštvaný, pak jsme mi ale řekli, že to zrušil. Jsem rád. Fyzicky se cítím dobře. Bude to tvrdý box,“ uvedl k zápasu Godla, který už se s Pavlem Novotným sešel i ve studiu, kde se probíralo právě sobotní utkání.

„Mám respekt ke Zdeňkovi, že to vzal na poslední chvíli, respekt,“ řekl Pavel Novotný, který tak alespoň využije poslední týdny, kdy dřel na své fyzické kondici. Jestli ale pro fanoušky bude zápas s Godlou stejně zajímavý jako s Alešem Bejrem, to je zatím ve hvězdách.

Další články

Načítám