Hlavní obsah
Článek

Je to je pár dnů, co byla Jiřina Bohdalová (93) po otravě jídlem propuštěna z nemocnice, a už se tam zase vrátila. Tentokrát však ne jako pacient, ale jako host profesora Petra Neužila, který zde pořádal vernisáž obrazů.

Celý národ na herečku před pár dny myslel a mnozí měli jistě pocit, že tentokrát má Jiřina Bohdalová opravdu namále. Po otravě bakterií Yersinia enterocolitica ležela několik dní na jednotce intenzivní péče. Při pohledu na herečku dnes by ale snad nikdo ani nevěřil tomu, že jí ještě nedávno bylo zle. „Bohdalka“ se ve skvělé náladě společně s dalšími hvězdami objevila na vernisáži nazvané Art in Heart (Umění v srdci), kterou pořádal její ošetřující lékař a primář kardiologie v Nemocnici Na Homolce, profesor Petr Neužil.

Jiřina Bohdalová se na akci vřele vítala nejen s profesorem, ale třeba také s Jiřím Bartoškou, který vypadal velmi dobře, nedalo se ale nevšimnout si, že je velmi pohublý. Dle profesora Neužila má prý ale výborné výsledky posledního důležitého vyšetření, které absolvoval v Motole. Zdá se tak, že je po svém opětovném boji s rakovinou v dobré kondici.

Jiřina Bohdalová a Jiří Bartoška ale zdaleka nebyli jedinými slavnými hosty. Na výstavu se přišli podívat třeba i Iva Janžurová, Marta Kubišová, Dagmar Havlová, Eva Holubová, Kristian Kodet, Pavel Zedníček nebo Jiří Stivín. Ti všichni se zřejmě těší dobrému zdraví právě i díky profesoru Neužilovi, který si z mnohých osobností už dávno udělal své přátele. A vy se v galerii podívejte na to, jak to na vernisáži vypadalo.

Další články

Načítám