Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Lašková (34) je v osmém měsíci těhotenství. Zhruba za čtyři týdny přivede na svět třetího syna. Ale když jsme se s usměvavou kráskou potkali na veřejnosti, ohromila nás nejenom bříškem, ale i změnou účesu.

Gabriela má totiž nyní světlé vlasy. Na tento odstín u ní lidé nejsou zvyklí. „Já jsem to chtěla udělat velmi dlouho, ale fungovala jsem na televizní obrazovce nebo pod různými smlouvami, a tak nebylo jednoduché se odbarvit a nebylo to vždy v mé režii. Teď jsem ráda, že jsem si to po letech dopřála,“ svěřila se Super.cz.

Světe, div se, ale Gábina je původně blondýnka. „Já jsem víceméně půlku života byla blondýna, protože jsem se tak narodila. Dlouhou dobu jsem měla přirozené, světlé vlasy. Nyní jsem si řekla, že půjdu takzvaně na moje kluky, a sladila jsem to s nimi.“ My si společně povídali na brněnském výstavišti, kde k vesmírné výstavě přibyl nový pavilon s názvem Planeta zábavy, do kterého se přesunul zimní zábavní park z pražských Letňan.

Na podzim loňského roku se šuškalo, že by se moderátorka mohla brzy vrátit na televizní obrazovky. Teď má před porodem úplně jiné myšlenky, ale nepřemýšlí občas o tom, že by bylo fajn se do televize vrátit? „Já jsem tehdy hodně balancovala nad tím, zdali se vracet, nebo se pokusit o třetí miminko, a tehdy mi odpovědělo třetí miminko, takže jsem si řekla, že teď prostě není ta doba, kdy se chci vrátit, a jestli ta doba ještě přijde, to nevím,“ dodala v našem rozhovoru Gabriela Lašková, která zároveň rozhovor doplnila tím, že po třetím porodu už více dětí chtít nebude.

Další články

Načítám