Hlavní obsah
Článek

Vojta Kotek (36) je moderátorem nové reality hry Zrádci, která je inspirovaná pravidly hry Městečko Palermo. Oblíbeného herce a moderátora tak diváci spatří už v neděli ve zcela jiné roli, než na které u něj byli zvyklí.

Samotný Vojta Kotek přiznal, že pro něj bylo natáčení velká výzva. „Účastnit se toho byla velká výzva, protože tohle není klasické moderování a klasická reality show. S realitou to nemá nic moc společného, krom toho, že se té hry účastní skuteční lidé a zažívají skutečné emoce. Ale to, s čím do té hry přicházejí, není pravda,“ řekl Vojta Super.cz na tajném promítání prvního dílu.

V této reality hře je totiž lež velkou součástí celého projektu. Jedna z hráček si dokonce vymyslela i své skutečné povolání. Jako pokerová hráčka by totiž mohla mít hned od začátku terč na zádech.

„Samotná role moderátora v tomhle případě je malinko víc herecká než klasicky moderátorská, takže jsem si to užil, ale byla to velká výzva. Tady neexistuje říct stop, sorry, pojďte ještě jednou. Vy musíte hráčům předat iluzi, že se to skutečně děje, a všechny moje výstupy jsou první dobrá,“ prozradil oblíbený herec a moderátor, který nechal slovy nahlédnout i do zákulisí náročného natáčení.

Náročné to bylo především proto, že se každý díl musí odehrát v jednom dni. Bylo těžké se do toho jednoho dne vejít s některými náročnými misemi. Během pracovních dnů, směn jsme se ani jednou nedostali pod sedmnáct hodin. Můj poslední den měl dvaadvacet hodin, takže bylo těžké to vydržet, ale myslím, že ta hra strhla nejen náš tvůrčí tým, ale všechny okolo a všichni měli to nasazení maximální. Už takovou malou zprávou o tom, že děláme něco, co lidi bude možná bavit, bylo, když jsem po osmnácti hodinách přišel do šatny a kostymérky mi místo toho klasického, že jsem konečně tady a můžeme jít domů, tak se ptaly, jak to dopadlo, co se stalo a kdo co říkal,“ dodal Vojta Kotek, který láká na výbornou podívanou. Zrádci poběží už od 22. září na Primě.

Další články

Načítám