Hlavní obsah
Článek

Bijec z uzbeckými kořeny Makhmud Muradov (34) se vrátil po odchodu z UFC do organizace Oktagon MMA, pod níž ho čeká už v sobotu zápas s britským zápasníkem Scottem Askhamem.

Do Oktagonu se tak Muradov vrací po pěti letech. „Když mě organizace uvedla na turnaji v Edenu, tak jsem si to velmi užil a na zápas v Brně se velmi těším. Někdo bude mít radost, někdo ne, když řeknu, že se vracím po pěti letech domů,“ svěřil se Makhmud Muradov pro Super.cz krátce před zápasem, který plánuje vyhrát.

Ač Makhmud Muradov dál řeší zamítnuté povolení k přechodnému pobytu v Česku, představuje totiž dle ministerstva vnitra bezpečností riziko kvůli svým stykům s kriminálním prostředním, tak to jeho kariéru nijak neovlivňuje. Do České republiky tak bude smět jezdit jen na základě udělení 90denního víza. „Vůbec to nemůže ovlivnit moje zápasení. Jsem tady, mám tady dceru i ženu, vyhostit mě nemohou,“ vysvětlil bijec.

Pokud jde o jeho další kariérní cíle, tak by se chtěl v kleci potkat i s MMA bijcem a držitelem titulu ve střední váze Patrikem Kinclem. Šlo by navíc o bitvu, která by velmi zajímala i fanoušky bojových sportů. „Teď chci v Brně vyhrát, pak si chci odpočinout a připravit se na další zápas, který chci vyhrát. Zápas s Patrikem Kinclem mě zajímá, i když nebude mít titul, tak se s ním chci utkat. Ale teď mám práci já i on, tak uvidíme, jak dopadneme, a v budoucnu se určitě potkáme,“ dodal Makhmud Muradov, který v minulosti posbíral pod křídly organizace Oktagon MMA už dvě vítězství.

Další články

Načítám