Hlavní obsah
Článek

Pořádnou čistku v šatníku udělala zpěvačka Pavlína Senič (48). Všechno, co jí bylo malé, vyřadila a odnesla na charitativní bazar. Bylo to šest obřích tašek. „Nechala jsem si jen pár kousků v naději, že by se něco mohlo líbit mojí dceři Liliance,“ řekla pro Super.cz.

Nerada věci vyhazuji, takže je daruji tam, kde ještě pomůžou. Ještě je někdo užije a navíc je to pro dobrou věc jako taky na Be Charity. Značka ideál,“ míní. Zaregistrovali jsme kousky, mezi nimiž byly i kalhoty maximálně velikosti 38, u nichž jsme si říkali, kdy je Pavlína vůbec nosila.

„Je to hodně dlouho, asi deset let, co jsem si je pořídila. A byly úplně nové, ještě měly cenovku, takže jsem je nejspíš na sobě nikdy neměla,“ krčila rameny. „Nikdo nemládne, sama nehubnu. Velikost 38 je odložená, ale třeba se na ni zase někdy dostanu,“ doufala Pavlína.

Ve větších velikostech se pak na bazaru dívala po modelech, kterými by mohla svůj šatník zase obohatit. „V říjnu jedu na velký festival do italské Kalábrie, takže by se mi hodily nějaké nemačkavé šaty, které bych mohla srolovat a vytáhnout z kufru, aniž bych je musela dát v hotelu žehlit,“ svěřila se.

Další články

Načítám