Hlavní obsah
Článek

Herečka Katie Holmes (45) se před pár dny pochlubila společnou fotografií se svou rodinou. Zatímco jsme zvyklí ji vídat především s její dcerou Suri, ta tentokrát výjimečně chyběla. Podpořit sympatickou herečku během jejího vystoupení na Broadwayi přišli rodiče a všechny tři její sestry.

Rodina zavítala na divadelní představení s názvem Our Town, v němž Katie ztvárňuje hlavní roli po boku herce Jima Parsonse. Ten je všem dobře známý jako Sheldon Cooper z populárního sitcomu Teorie velkého třesku. Katie si zase televizní diváci nejlépe vybaví jako Joey Porter v seriálu Dawsonův svět, který se natáčel v letech 1998-2003. V posledních letech pak zazářila v roli Jackie Kennedy v seriálu Kennedyové.

Rodačka z Toleda, která ve zmiňované divadelní hře ztvárnila postavu paní Webb, sklízí za svůj výkon samou chválu. Kritiky byl dokonce označen za úžasný a fenomenální.

Bývalá manželka Toma Cruise je nejmladší z pěti sourozenců Kathleen a Josepha Holmese. Kromě tří sester Tamery Holmes (56), Holly Ann Holmes (55) a Nancy Kay Holmes (49) má ještě bratra Martina Holmese, jemuž je 54 let.

Jak je známo, Katie svůj osobní život na odiv nedává. Například vztah s Jamiem Foxem udržela pod pokličkou dokonce několik let. Před dvěma lety ovšem překvapila, když se na veřejnosti objevovala po boku svého partnera hudebníka Bobbyho Wootena, s nímž jí to ovšem nevyšlo, a od té doby je opět její soukromí zahaleno tajemstvím.

Společnou fotografií se svými sestrami se ovšem Katie tu a tam pochlubí, jako například i v roce 2021, ale jednalo se o archivní snímek. Katie k fotografii s pugety růží napsala jednoduše: „Mé sestry a já“ a přidala emotikon srdíčka.

Vedle Holmes se její sestry a maminka objevily i v roce 2015, kdy je herečka pozvala na premiéru filmu Neklidná mysl.

4
fotky

Další články

Načítám