Hlavní obsah
Článek

Kanye West (47)Bianca Censori trávili Den nezávislosti tak, jak byste zřejmě nikdy netipovali. Společně totiž vyrazili do kalifornského vědeckého muzea Exploratorium v San Francisku. Asi nikoho nepřekvapí, že nejsledovanějšími exponáty se rázem stali oni dva, i když se tentokrát snažili zbytečně nepoutat pozornost.

Bianca a Kanye si tak na 4. července udělali téměř až rodinný program a poctivě si prohlíželi mnohé zajímavosti ze světa vědy, technologií a umění a podle očitých svědků se zdáli být vystavenými exponáty skutečně zaujatí. Na jedné z fotografií je například vidět, jak Kanye sedí naproti své ženě u „zrcadlové expozice“.

Přestože je podle dalšího návštěvníka lidé poznávali, drželi se stranou a nechtěli jim zasahovat do soukromí. Bianca na sobě měla jako již tradičně pouze průsvitné punčochy, tentokrát v bílé barvě, modrý top bez ramínek a lodičky na vysokém podpatku.

Tentokrát dokonce zaujal svým outfitem víc Kanye, jehož bílý pytlovitý model připomínal skafandr. Oblečení doplnil bílými teniskami. Na dalším záběru je vidět, jak spolu ruku v ruce brázdí prostory muzea, zatímco na dalším poslouchá Bianca vědecká fakta z červeného telefonního sluchátka u vstupu do budovy. Lidé si ovšem z dvojice trochu utahují a ptají se, co bude dál. Navrhují například návštěvu NASA. Někteří rovněž zmínili, že si možná Kanye potřeboval odskočit od rozjíždění byznysu v porno průmyslu k něčemu duchaplnějšímu.

Další články

Načítám