Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (45) neponechala nic náhodě. Na svůj první samostatný koncert se připravuje už několik měsíců dopředu. A to nejen po pěvecké stránce. 7. prosince chce v pražském Foru Karlín předvést exkluzivní show, a tak se rozhodla trénovat i taneční kreace. Aby její pohyb na jevišti za něco stál, pustila se do tanečních lekcí s tanečnicí a choreografkou Anet Antošovou.

Nebyla by to ale Martina, kdyby se na parket nevrhla s humorem sobě vlastním. Na sociální síti se pochlubila vtipným videem svého tanečního úsilí, ze kterého byla její trenérka mírně v šoku.

„Jo, Marti, a ty jsi někdy tancovala?“ ptala se jí trenérka Anet. „Tancovala jsem závodně asi před třiceti lety,“ odpověděla s vážnou tváří Pártlová. „A myslíš, že bys mi mohla ukázat nějaký základní pohyb, něco, co jsi třeba zvyklá dělat?“ ptala se dál tanečnice. A Pártlová se do toho pustila s vervou sobě vlastní. Její sestava „ťuleme, ťuleme“ ovšem lektorku naprosto odrovnala.

„Ježišmarjá… No tak to je v pr *eli,“ byla její bezprostřední reakce. Taneční kreace Martiny Pártlové zaujala i celebrity.

Smajlíky a srdíčka poslala Krainová, ozval se i Bořek Slezáček. „Ty tančíš? Anetu odvezou,“ napsal na sociální síti. „Já jí to říkala,“ smála se Pártlová, jež by jistě uměla zpestřit i taneční show StarDance, kde zářila její kamaráda Veronika Arichteva.

Pártlová na svém koncertě plánuje nejen oslavit své letošní 45. narozeniny, ale pokřtít také své album „První a Poslední“. Koncert chce pojmout jako jeden velký mejdan. „Eden už dělal Mára, v O2 aréně byl už taky kdekdo, ale přitom nejlepší prostor, kde si v klidu dojdeš během koncertu na pivo, je Forum Karlín,“ má jasno zpěvačka a možná i budoucí „tanečnice“ v jednom.

Další články

Načítám