Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že Suri Cruise zdědila to nejlepší z obou rodičů. Nejen půvab, ale i lásku ke sportu a udržování fyzické kondice. Naposledy paparazzi fotografové přistihli osmnáctiletou dceru slavných rodičů při tréninku v Central Parku. Smutné je jen to, že si asi nikdy nezaběhá společně se svým tátou.

Manželství Toma Cruise (61)Katie Holmes (45) krachlo, když bylo Suri pouhých šest let, a její matka si údajně přála, aby se Suri zbavila vlivu scientologické církve, ve které je herec, a tak ji od něj zcela odstřihla. Jak se věci ve skutečnosti mají, vědí nejlépe asi jen členové rozpadlé rodiny, jisté ale je, že herce společně s dcerou už roky nikdo neviděl, do jejích osmnácti měl ale její matce platit ročně v přepočtu 9 milionů korun.

Nedávné narozeniny Suri znamenaly i konec této povinnosti a dle zahraničních médií se tak definitivně ukončil jakýkoliv vztah mezi Suri a jejím otcem. Dle zdrojů magazínu Daily Mail Tom pro svou dceru „neexistuje“. Jak je ale vidět, sportovní geny po něm podědila určitě. Suri si oblékla sportovní oblečení, klidně si nechala odhalené bříško a šla si zaběhat na oblíbené místo obyvatel New Yorku, do Central Parku.

Pro ty, kteří by se ale těšili na to, že Suri vykročí ve šlépějích svých rodičů a určitě se co nejdříve objeví na stříbrném plátně, je tu ale špatná zpráva. I když by měla jistě cestu k filmu otevřenou, chce se věnovat módě a ráda by ji studovala i na vysoké škole.

Další články

Načítám